Bra sidor om poker

Poker som sällskapsspel är en sak men poker som tävlingsspel är en helt annan, då är det blodigt allvar. På samma sätt som hockeytokiga följer sina lag följer mängder av fans sina favoritspelare på nätet och kollar vilka turneringar de ska delta i.

Poker på nätet

Ett ställe där du finner mängder av information är pokersajten Bluff Magazine, [http://www.bluff.com/]. Här hittar du allt om kommande turneringar, när och var och så vidare. Om du är intresserad av tävlingspoker spelar du antagligen också. På Bluff Magazine finns det en pokerskola som är indelad i olika svårighetsgrader. Den för nybörjare behandlar saker som stabilt psyke och vad man bör undvika för att uppnå ett sådant. Bluff Magazine erbjuder även appar för både iOS och Androidlurar så att man kan följa vad som händer var man än är.

Om du gillar att spela, inte bara poker utan på poker och resultaten i pokerturneringar är det viktigt att följa den stora pokervärlden på bra sidor om poker. När du väl är där och följer de turneringar och resultat blir du säkert sugen att spela lite själv också. Dra ihop ett pokergäng och ha lite kul. Om du inte kan vänta in kompisarna kan du ju träna dina färdigheter genom nätspel. En bra sida för sådant är Betsson.com [https://poker.betsson.com/sv/]. Att spela poker där är både spännande och kul. Du kan delta i turneringar och ju mer du spelar desto bättre blir du.

En komplett webbsida för den pokerintresserade är WSOP.com [http://www.wsop.com/] där alla ingredienser finns för dig på ett och samma ställe. Rubrikerna överst talar sitt tydliga språk: evenemang, spelare, nyhetsbevakning, spela pokerspel, lär dig spela och spela online. Pokerskolan på WSOP är mycket grundlig och visar med tydliga illustrationer hur de olika pokerhänderna ser ut och vad de är värda, med andra ord en riktig nybörjarskola eller uppslagsverk om man har glömt vad Straight och Flush står för.