Roliga spel online

Det man tidigare gärna gjorde tillsammans, som att spela spel kan man nu göra var som helst och ändå vara tillsammans. Traditionella spel som Alfapet och Monopol finns idag att spela över internet, man kan bekvämt sitta hemma och spela mot sina vänner eller till och med, sina virtuella vänner, människor man inte känner eller har träffat.

Spel på nätet

Ett spel som har blivit hur stort som helst är World of Warcraft [http://us.battle.net/wow/en/] som har tusentals spelare uppkopplade hela tiden. Spelet är ett slags rollspel där man ikläder sig en roll som en fiktiv individ i ett fiktivt land. Spelet hade när det var som populärast 12 miljoner abonnenter världen över.

Ett annat spel som man gärna spelar på nätet är poker. Att träffas för en pokerkväll och spela av sina kompisar några hundralappar är kul men får man verkligen smak för spelet finns risken att man vill spela oftare än kompisarna känner för. Då är det en bra idé att spela på nätet. Många vill också prova på att spela poker på nätet, men tycker kanske att det är lite läskigt om man inte är jätteduktig. Det finns hjälp att få genom att gå i pokerskola hos Betsafe, [https://www.betsafe.com/sv/pokerblack/pokerskola]. Där får du all hjälp med att lära dig poker, både nätspel och att vinna någon hundring extra av dina pokervänner.

Det finns också spel där man kan tävla mot varandra. Ett exempel på sådana är bland annat bilspel. Där kör man racing på kända motorbanor som Nürnburgring och tävlar mot sina kompisar. Då går det undan utan risk att krascha på riktigt. Röriga flygplatser där du ska agera flygledare är ett annat exempel på hur du kan höja pulsen på både dig och dina medtävlare, vem får iväg flest flygplan.

Om man gör en sökning på exempelvis Google och söker på “spel online” så kommer det upp en mängd sidförslag som erbjuder både enkla och knepiga spel. Dessa är i huvudsak sådana att man spelar mot sig själv och utbudet är enormt.